Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Sæby Glaspusteris netbutik.
Den korte version på almindeligt dansk er her:
Vi efterlever alle gældende regler om forbrugerbeskyttelse. Desuden bestræber vi os i enhver situation på at stille dig som kunde tilfreds, medmindre de fejl og mangler, du klager over, er åbenlyst selvforskyldte. En vigtig pointe ved køb af håndlavet, mundblæst glas er, at der i princippet ikke er to varer, som er fuldstændig ens.

Leveringstidspunkt og transport

Varer anses for at være leveret, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelse af varer sker med Post Danmark, GLS eller tilsvarende kurer-firmaer.

Alle Sæby Glaspusteris produkter er håndlavede, og derfor kan der forekomme leveringstid. Som udgangspunkt bestræber vi os dog på at kunne levere de effekter, som udbydes i netbutikken, i løbet af få dage. Spørg gerne, hvis du har brug for at vide, præcis hvornår en given genstand kan være fremme.

Reklamation

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte Sæby Glaspusteri pr. telefon eller mail. Såfremt varen ønskes returneret til os, skal det ske til vores adresse. Når du returnerer varen, bedes du sammen med pakken medsende oplysninger om ordrenummer samt kontonummer, hvis varen skal erstattes kontant.

Pris og betaling

Alle priser i Sæby Glaspusteris netbutik er inklusive moms. Vi tager forbehold for udsolgte varer og forkerte priser.

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via Visa/Dankort, Visa, Master Card, American Express, Visa Electron og PayPal. Bemærk at vi IKKE tager imod almindeligt Dankort i vores netbutik. I stedet har du mulighed for at betale via bankoverførsel til:

Spar Nord
Reg.nr 9012  kontonr. 4563252516

Hvis du vælger bankoverførsel, må du påregne lidt længere leveringstid. Betalingen skal først registreres i banken, og det kan tage et par dage.

Fortrydelsesret

Sæby Glaspusteri yder 14 dages fortrydelsesret for privates køb foretaget i vores internetbutik, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varer. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til Sæby Glaspusteri.

Personoplysninger

For at kunne handle online hos Sæby Glaspusteri beder vi dig oplyse følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnumer og e-mail.

Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelse om dette rettes til info@saebyglaspusteri.dk.

Ledelsen hos Sæby Glaspusteri har adgang til de registrerede oplysninger.

Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ukrypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.